Ecollagen

07.10.2010 19:38
Ecollagen

Ecollagen

Kosmetické novinky

Redukuje vrásky ve 3 rozměrech!

Další přírůstek do vylepšené řady Ecollagen s patentovanou technologií vyhlazuje vrásky zevnitř, zatímco spíte. Probudíte se s hebkou, pružnou a hladkou pletí.

Noční krém proti vráskám Ecollagen [3D+] má klinicky prokázané a vědecky změřené výsledky. Zaměřuje se boj proti vráskám ve třech rozměrech: délce, šířce a hloubce. Složení kombinuje dvě aktivní složky:

TRI-PEPTIDE KOMPLEX
• Podporuje tvorbu kolagenu
• Obnovuje pleť zevnitř

KYSELINA HYALURONOVÁ
• Mimořádně účinná vyhlazující složka
• Intenzivně váže vodu v pleti
• Dosahuje hladšího efektu

Noční krém proti vráskám Ecollagen [3D+]

Cena před slevou: 599 Kč
Objem: 50 ml
V prodeji od: 18.10.
Kód výrobku: 20213

NÁŠ TIP:
Před nanesením krému aplikujte Povzbuzující sérum Ecollagen [3D+]. Toto dvoufázové sérum obsahuje ještě vyšší koncentraci Tri-Peptide komplexu než noční krém a podpoří jeho protistárnoucí účinky. Jde o nepřekonatelnou kombinaci!

„Je naprosto jednoznačné, že zdvojenou péčí o pleť, tedy podkladovou aplikací séra a účinného krému, je znásoben výsledný efekt. Kolem 35 roku věku se na pleti již trvale začínají objevovat vlivy dosavadního životního stylu (nadměrné slunění, nedostatek sportu, spánku, kouření, špatná strava, stres…) formou předčasně vzniklých vrásek, hrubší pleti s rozšířenými póry apod. V té době je již vhodné pozastavit nebo zpomalit tyto nežádoucí projevy spojeným účinkem účinného séra a krému.“

MUDr. Yvonne Bergerová, dermatoložka