Na festivalu Midsummer v Ostravě se slavilo jako ve Švédsku

07.10.2010 20:43
Midsummer

Na festivalu Midsummer v Ostravě se slavilo jako ve Švédsku

Novinky Oriflame ČR

Ewa Farna je novou tváří kosmetické řady Oriflame

Ostrava, 26. června 2010, Na letní festival Midsummer inspirovaný švédskými tradicemi se sjely více než tři tisíce návštěvníků. Slavnosti letního slunovratu pod širým nebem přilákaly nejen milovníky léta, hudební fanoušky a rodiny s dětmi, ale také několik zajímavých osobností. Jednou z nich byla oblíbená talentovaná zpěvačka Ewa Farna, která zde byla oficiálně představena jako nová tvář přírodní kosmetické značky Oriflame.

Festival je inspirovaný svátkem „Midsommar“, jenž je charakteristický zejména pro severské země. Symbolizuje oslavu Slunce a vítězství světla nad temnotou. Do svého programu zakomponoval několik tradičních skandinávských rituálů, které se k tomuto svátku váží. V Ostravě nechybělo vztyčení májky, slavnostní zapálení vatry, pálení křivd a ohňová show. Pro ty zručnější byly připraveny workshopy v pletení věnců a práci s bylinami, které ke Slunovratu (tj. Midsummeru) neodmyslitelně patří.

Celý festivalový areál se pyšnil pestrobarevnou květinovou výzdobou. O tu se postarali sami návštěvníci, kteří za svůj květinový příspěvek dostali kosmetický dárek. Není náhodou, že se výrobce kosmetiky nechal inspirovat právě švédskými zvyky. „Švédsko je tajuplná a čistá země, ke které máme silné pouto. V tamní přírodě se rodí naše výrobky a filozofie. Proto jsme chtěli vnést kousek severské tradice a atmosféry i sem k nám do České republiky a přiblížit ji zdejším lidem,“ říká Miroslav Kopřiva, generální ředitel ORIFLAME CZECH REPUBLIC spol. s r.o.

Odpolední program pro děti i dospělé provázela hudební a taneční vystoupení různých žánrů. Zazpívaly Ewa Farna, Jitka Zelenková, ABBA Revival nebo 100°C. Se svou taneční ukázkou se představily děti z Dětského domova Slezská Ostrava. Doprovodný program zajistili odborníci z řad kosmetických poradců, kteří zájemcům nabídli své tipy v péči o pleť a líčení. Jako významný host se zúčastnila modelka a dlouholetá patronka dětí Tereza Maxová. Ta zde mimo jiné představila projekty na pomoc opuštěným a znevýhodněným dětem, na nichž její nadace spolupracuje společně s pořadatelem festivalu, společností Oriflame.

Ewa Farna tváří řady Very Me,
dekorativní kosmetiky Oriflame
Talentovaná zpěvačka Ewa Farna si nepřijela na festival jen zazpívat. Slavnostně zde zahájila svou spolupráci s výrobcem přírodní švédské kosmetiky Oriflame. Ewa byla vyhlášena jako nová tvář dekorativní řady pro mladé Very Me, která bude na trh uvedena už v srpnu 2010. Na otázku, proč si vybrala zrovna spolupráci s Oriflame, zpěvačka odpověděla: „Na Oriflame se mi strašně líbí, že jde o přírodní kosmetiku. Navíc krásně voní. A já jsem člověk, který razí heslo, že krása má být přírodní. Takže jsem moc ráda, že já a Oriflame máme společný názor a že spolu můžeme spolupracovat.“

Ewa je veřejností vnímána jako silná mladá osobnost s krásnou tváří, duší i hlasem, která má skvěle ve své kariéře našlápnuto. V rámci spolupráce s Oriflame a podpory uvedení nové dekorativní kosmetiky Very Me čeká Ewu outdoorová (venkovní), tisková a internetová kampaň, kdy jako tvář této řady dostane šanci inspirovat dívky a mladé ženy nejen v trendech a stylech líčení.

O zpěvačce Ewě Farne
Tato mladá rocková zpěvačka má ve svých pouhých šestnácti letech na kontě několik úspěchů a ocenění v České republice i v Polsku. Na tuzemské hudební scéně získala už tři české slavíky v kategorii Zpěvačka a Objev roku. Jako Objev roku byla v roce 2006 absolutní vítězkou, v kategorii Zpěvačka dvakrát dosáhla na krásnou třetí příčku. V roce 2007 si odnesla cenu v soutěži RGM hudební ceny Óčka za Objev roku, v roce 2006 získala ocenění Deska roku za svůj tehdy velmi populární debut Měls mě vůbec rád, o dva roky později dostala totéž ocenění za své DVD s názvem Blíž ke hvězdám. V minulém roce 2009 se umístila na prvním místě v soutěži Ceny Anděl 2009 jako Zpěvačka roku.
Mezi Ewinými významnými úspěchy nesmí chybět zmínka o vlastním turné Ewa Tour 2008, kdy se zapsala do naší historie jako nejmladší zpěvačka na turné. Celková návštěvnost byla 28 tisíc diváků