Oriflame a sociální sítě

07.10.2010 20:35
Sociální sítě

Oriflame a sociální sítě

Novinky Oriflame ČR

Oriflame Česká republika najdete nově také na portálech a sociálních sítích, jako je Facebook, Twitter, YouTube, Stream a Rajče.

FACEBOOK - www.facebook.com/oriflamecr

Na zbrusu novém profilu Oriflame Česká republika bude od nového roku pro naše fanoušky připraveno virtuální make-up studio, kam budou moci nahrát vlastní portrétovou fotografii a vyzkoušet si líčení s výrobky Oriflame.

A co dalšího mohou naši fanoušci na Facebooku najít?

Každé katalogové období na vás čeká nová soutěž a každý den nový obchodní tip. Hodit se vám může i šikovná interaktivní mapa vyhledání nejbližšího kosmetického poradce v okolí, kterou najdete na adrese https://apps.facebook.com/oriflame-poradkyne.

Nechybí odkazy na kosmetické tipy našich profesionálních vizážistek, informace o aktuální nabídce a vše o možnosti připojit se k Oriflame, získat slevu na nákup kosmetiky a dosáhnout finanční nezávislosti.

Ze stránek Facebooku se snadno prokliknete i na náš profil na Twitteru. Těšíme se na vás!

YOUTUBE a STREAM -  https://www.youtube.com/oriflamecrhttps://www.stream.cz/

Přehlídku klipů Oriflame, ke které stále přibývají další novinky, najdete na obou největších portálech s videi. V současné době je možné si prohlédnout 16 videí (make-up studia, představení kosmetických výrobků, příběhy kosmetických poradců atd.).

RAJČE - https://oriflamecr.rajce.net

Na tomto největším portále s fotoalby najdete nové Oriflame Fotoalbum, kde naši příznivci vždy naleznou novinky toho aktuálního a následujícího katalogu, i katalogů předešlých s důležitými informacemi.